Direct contact

Meld overlijden

073 503 15 18

24 uur per dag

Home Bijnen Berlicum Uitvaartverzorging Onze medewerkers

Onze medewerkers

Sinds 2003 is Henk Klijmij het gezicht Bijnen Berlicum Uitvaartverzorging. Hij is opgegroeid in een uitvaartfamilie en heeft jarenlang gewerkt bij uitvaartondernemingen in Leiden, Den Haag en 's-Hertogenbosch.

Menselijk
Met zijn enorme ervaring is Henk de aangewezen persoon om mensen een mooie en persoonlijke uitvaart te bezorgen. Samen met zijn team natuurlijk. "Onze kracht zit in de hechtheid van het team en onze kleinschaligheid. Juist hierdoor hebben we een warm menselijk gezicht", vertelt Henk. "Gemoedelijk en betrokken, zo kent men ons in Berlicum, Middelrode, Vinkel en omgeving."

Goed gevoel
Samen met een team van toegewijde collega's zorgt Henk ervoor dat nabestaanden een goed gevoel overhouden aan het afscheid van hun dierbare. "Aan een uitvaart proberen we een 'Ballekums' tintje te geven met onze medewerksters Elly Kappen en Sjan van den Broek uit Berlicum. Zij zijn als gastvrouw aanwezig in de kerk of het mortuarium."

We herkennen het allemaal, het bekende plakje verse cake tijdens de condoleance. Op zicht niks mis mee, maar het kan ook anders.

Meer over de uitvaart-stijlen