Direct contact

Meld overlijden

073 503 15 18

24 uur per dag

Home Bijnen Berlicum Uitvaartverzorging Faciliteiten

Faciliteiten

Al jarenlang is het mortuarium van Bijnen Berlicum Uitvaartverzorging gevestigd naast de Petruskerk in Berlicum. Deze kerk sluit in juli 2012 haar deuren, maar het mortuarium blijft bestaan totdat het gebouw wordt gesloopt.

Sleutel
Indien wij de uitvaart verzorgen, krijgt u een sleutel van het mortuarium zodat u 24 uur per dag bij de overledene kunt zijn. In de intieme, kapelachtige ruimte neemt u in alle rust afscheid.

Regio
Naast het mortuarium in Berlicum beheren wij meerdere uitvaartcentra in de regio, waaronder Uitvaartcentrum Bijnen Sint-Michielsgestel. In dit uitvaartcentrum is een
24-uurskamer gevestigd. U kunt daar eigen muziek afspelen en bezoekers koffie en thee aanbieden. Zo krijgt de ruimte een persoonlijk tintje.

Thuis opbaren
Veel mensen vinden het prettig de overledene in de eigen omgeving op te baren.
Dat is vertrouwd en dichtbij. We begrijpen dat als geen ander, daarom bieden wij die mogelijkheid. Dat kan zowel in een uitvaartkist als op een (eigen) bed. Het is mogelijk dat u samen met onze medewerkers de overledene de laatste verzorging geeft.

We herkennen het allemaal, het bekende plakje verse cake tijdens de condoleance. Op zicht niks mis mee, maar het kan ook anders.

Meer over de uitvaart-stijlen